Tempur senge giver komfortabel søvn

Man sover altid bedre i en Tempur seng (foto sengespecialisten.dk)

Man sover altid bedre i en Tempur seng (foto sengespecialisten.dk)

Regelmæssig søvn er vigtig, hvis du vil slippe for stress, sygdom og depression. Natten igennem genoplader både din krop og dit hoved, og en god dyb søvn er derfor fundamentet for en frisk, effektiv og lys dag.

Sengen er derfor et af dine vigtigste møbler i boligen. Ud over det sundhedsmæssige aspekt ved en god søvn, så er soveværelset også et af de rum, hvor du tilbringer absolut mest af din tid i dit hjem. Det burde du i hvert fald gøre.

Tempur er en af de største spillere i sengebranchen, fordi de har specialiseret sig i nye teknologier og altid er forrest, når det gælder kvalitet og sund komfort.

Tempur senge er unikke

Tempur har udviklet senge i unikke materialer af skum, der former sig efter din krop, men ikke giver unødigt efter. På den måde får du den optimale søvn natten igennem. Tempurs hovedpuder er for eksempel designet til at give maksimal støtte i runden mellem nakke og hoved, hvilket er sundt for ryggen. Madrasserne fås med flere komfortzoner, der sikrer, at du ligger udstrakt natten igennem. Det er godt for blodomløbet, og vil i sidste ende være godt for din søvn.

Din seng bør selvfølgelig matche din rum. Den skal altså ikke være for stor, men det er vigtigt, at du har plads nok til at vende og dreje dig natten igennem. Tempurs senge er også designet, så de klæder rummet og sine omgivelser. De er lavet i enkle materialer og rene bløde linjer.

Find tempur senge her: http://www.sengespecialisten.dk/tempur/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *