Vil du have mere ud af dit hjem? Så kig efter stål altan

stålaltaner  (foto: minaltan.dk)

stålaltaner (foto: minaltan.dk)

Når først solen kommer frem efter et langt, mørkt og koldt vinterhalvår, så søger danskerne for alvor solen og varmen. For mange, der bor i lejligheder, foregår solbadning og grillaftenerne ikke i hjemmet, men ude i parkerne, på stranden eller i baggården.

Men der er andre muligheder. Mange er begyndt at kigge efter altaner i stål, som nemt og simpelt, kan monteres på ydersiden af deres lejlighed og dermed skabe flere kvadratmeter at leve på i lejligheden, og samtidig give beboerne mulighed for at nyde solen, varmen og luften direkte fra deres hjem.

En altan af stål kan sættes op af professionelle ved at bolte den fast til ydermuren et passende sted. Derefter laver man en dør ud til altanen inde fra lejligheden. Denne kan laves et sted, hvor der i forvejen er et vindue, eller også kan den laves et sted, hvor der kun er mur.

Mange boligforeninger eller ejerforeninger har regler og krav til, hvordan bygningen skal se ud, og derfor får mange lejligheder lavet altaner på bagsiden mod baggården.

Det bliver også mere  almindeligt, at hele boligforeningen eller ejerforeningen går sammen og indhenter et tilbud hos en virksomhed, der laver altaner af stål. Dermed bliver alle altaner lavet på en gang, og man undgår en længere periode, hvor der er skal sættes altaner op.

På den måde beholder man også den ensartethed, som mange gerne vil have i ejendomme med flere lejligheder.

Med en stålaltan har man mulighed for at sidde ude, så længe man kan holde varmen og nyde den friske luft direkte fra sit hjem. Man er altid tæt på køkkenet, hvis man har glemt salaten til grillmaden, og man skal ikke slæbe grill, mad og drikkevarer rundt til den nærmeste grønne plet for at nyde sommeren.

Samtidig giver åbningen til altanen også mulighed for mere lysindfald i lejligheden.

 

Se mere om en stål altan hos minaltan

 

Læs mere om gode stål altaner:

Derfor er det altid en god idé at vælge altaner stål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *