Reklameartikler kan være store som små

reklamegave-kopNår det kommer til reklamegaver, så handler det ikke om, hvor store eller hvor små de er, men i stedet handler det om, hvor meget de bliver brugt og dermed eksponeret. Det betyder, at du bør starte din søgning efter reklameartikler med at overveje, hvilke reklamegaver der vil passe ind i de signaler din virksomhed ønsker at sende. På den måde bliver det nemmere at finde det helt rigtige, og du kan derved også føle dig mere sikker på, at det er den rette investering, du har gjort dig.

Små reklameartikler er gode at give på messen

Det at give gaver på messen til standens besøgende er et klassisk markedsføringsgreb, der virker. Du kan eksempelvis designe din egen mulepose, hvor virksomhedens navn eller logo er trykt, hvorefter du kan putte diverse ting deri. Hvis din virksomhed går op i miljøet og brander sig selv derpå, så vil det være en god idé at lade den mulepose være produceret i materialer, der kan genbruges, så du fastholder den miljørigtige linje. En vand med logo, en nøglering og en kuglepen er reklamegaver, der ofte bruges, fordi det er billig og enkel markedsføring, der sørger for, at flere personer kommer til at kende dit brand.

Store reklameartikler skaber blikfang og samtale

Store reklameartikler har den klare fordel, at de er nemme at se, og fordi ikke alle personer associerer reklamegaver med store gaver, vil det skabe yderligere blikfang. En termokande er et godt eksempel på en større reklamegave, der med garanti vil blive brugt, hvormed ønsket om eksponering opfyldt. Hvis du leder efter andre store reklameartikler, der kan skabe en wow-effekt, så kan du med fordel undersøge, om der er noget elektronik, der tiltaler dig såsom sportsure og højtalere. Der er således ingen regler for, om reklamegaver skal være store eller små, hvorfor du selv kan beslutte, hvad der skal brande din virksomhed.

Se et bredt udvalg af reklameartikler hos Syddesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *