Køb seng og skab et helt personligt og trygt rum for søvnen

En god seng er vejen frem (foto sengespecialisten.dk)

En god seng er vejen frem (foto sengespecialisten.dk)

Køb seng og sov lidt bedre om natten. Det er sandt, hvad man siger, at søvnen er ganske undervurderet. I forhold til hvad den egentlig er værd, er det lidt underligt, at søvnen ikke bliver vurderet mere retmæssigt. For dens betydning for de levende timers komfort og muligheder er ikke til at undervurdere. Det interessante er, at der er måder at sove på, der er bedre end andre. Som om kroppens stadig holder fast i ens væren, selvom man for et par timer forsvinder langt væk ind i søvnens kanariebure.

En umiddelbar affektiv stilling

For det ikke skal være løgn, er der af netop denne grund også et bredt og flot udvalg af fine og komfortable senge, der er med til ikke bare at højne, men ligeså meget effektivisere den praktiserede søvn. Her er altså tale om en søvn, der nærmest navigerer perfekt mellem forskellige stadier af oplevelser og fornemmelser. Her er ikke desto mindre tale om en slags umiddelbar og nærmest affektiv måde at være til på. Søvnen kan nemlig noget helt specielt. Hensat i en anden verden, dog med forbindelse til den levende virkeligheds, er der noget dybt essentielt at hente.

Lader kroppen flyde ud

At køb seng er ikke ligesom at købe dagligvarer. Disse køber man måske af vane, af viden, eller af erfaring. Men det er ikke altid ligeså nemt at bestemme sig for køb seng. Køb seng bør derfor foregå ud fra visse parametre baseret på nogle fundamentale antagelser omkring, hvad der føles og erfares bedst. En seng lader altså kroppen falde godt til, nyde roen, falde tilbage i søvnen rige, hvor legemet slapper helt af i en stilling, som ikke er ulig den kosmiske elegance, der flyder ud og nærmest lader sjælen forsvinde fra kroppen i, hvad der føles som bare øjeblikke, men som i virkeligheden er 8 timer, hver nat, dagligt.

Læs meget mere om køb seng

 

Se ydermere:

Husk at udskifte børnenes senge, efterhånden som de vokser op

Intet så godt som nyt sengetøj

2 thoughts on “Køb seng og skab et helt personligt og trygt rum for søvnen

  1. Pingback: Du forbedrer din nattesøvn med komfortable senge

  2. Pingback: Topmadrasser er gode til at mindske din madras’ slitage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *