Cellofanposer tilbyder produkterne en helt særlig glans

Giv gaven en ekstra kant med en cellofanpose (foto kontorting.dk)

Giv gaven en ekstra kant med en cellofanpose (foto kontorting.dk)

Cellofanposer giver ting deres kant, deres refleksion og en helt særlig glans forbundet med kvalitet og store oplevelser. Følelsen af at røre ved en splinterny LP eller cd med cellofan rundtomkring kan ikke sammenlignes med meget andet. Det er duften, berøringen og synet af noget helt nyt. Noget nyt som er som skabt for en selv, og som ikke på nogen måde kan være til nogen anden. Det er ens store oplevelse, når man får noget nyt at åbne cellofanen op. Den cellofan der er omkring pakken er en del af hele oplevelsen i at få en gave eller gøre et køb. Det er nemlig som om, at tingene bagved cellofanen nærmest ser nyere og mere vitale ud. Der bliver simpelthen skabt et slags spil ved hjælp af cellofanens reflekterende egenskaber, som giver en en følelse af, at der sker noget meget særligt og vigtigt i dette øjeblik.

Forskellige typer

Cellofan er altså meget mere end bare et syntetisk produkt. Dets udseende, materiale hænger sammen med kulturen. Producerer man særlige produkter eller andet, som skal pakkes ind, kan det være værd at overveje at pakke det ind i cellofan. Cellofanposer i mange forskellige størrelser og typer. Det er muligt at få dækket alle sine cellofanbehov og få cellofanposer hjem, sådan som man har brug for dem. Cellofanposer giver de store oplevelser til kunderne, som de fortjener, når de gør et køb. Det er ens pligt og store fornøjelse som sælgende virksomhed at gøre noget ud af indpakningen og netop få produktet til at fremstå som noget unikt og universelt på en og samme tid.

En oplevelse

Cellofanposer skaber et forhold mellem kunde og produkt, som nærmest fuldbyrder købet. Med cellofanposer bliver der skabt en beskyttende hinde omkring produktet, men også en oplevelse af at en unik oplevelse, når man som kunde åbner op for produktet.

 

Se et udvalg af cellofanposer hos kontorting.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *