Altaner giver et vue til himlen, havet og naboen

Få det store overblik med en dejlig altan (foto minaltan.dk)

Få det store overblik med en dejlig altan (foto minaltan.dk)

Din lejlighed er ved at være træng. I er blevet en til. Du trænger mere end nogensinde før til et rum, hvor der altid er frisk luft og højt til loftet. Det er svært at finde mellem vugge, halvanden kvadratmeters badeværelse og din kærestes nye klaver.

En løsning kan være at få lavet en tilbygning. Det er så godt som umuligt på en lejlighed. Derfor kunne en alternativ form være at få en altan. Altaner giver et nyt rum med plads til præcis det, du trænger til at få udenfor men ikke smidt ud. For eksempel vasketøjsstativet, et lille ekstra cafebord, askebægeret eller bare et par blomster.

Du tænker tit tiden på, du godt gad, at du kunne se lidt mere af havet. Fra stuevinduet ser du horisontlinjen langt ude, men ved siden af dig skærmer bygningerne for udsigten. Det er mærkeligt, det kan lade sig gøre, at bygningerne kun dækker for havet, tænker du. Men det ville være rart med en løsning. En altan er igen en rigtig god løsning.

Altanen, der passer til dit hjem

Altaner kan se ud på mange måder. De kommer i mange størrelser, former og med meget forskellige designs. Er du til de små franske? Eller til den store familievenlige? Uanset hvad dit behov er, findes der en altan, som passer til dig.

Hvis altanen, du gik og drømte om, ikke er designet, er der altid en mulighed for at opsøge et arkitektfirma. Her kan du få afstemt dine behov med bygningens muligheder og områdets kvaliteter – hvor på bygningen skal altanen sidde? Skal du måske have to?

I sidste ende er der med en altan god mulighed for at få opfyldt nogle behov, du har. Naboen har sikkert et spændende liv, du ikke har kunnet følge med i. Eller måske trænger du faktisk bare til at kunne kigge direkte op til stjernerne. På en altan er der rum, rum til at kunne kigge hvorhen, du vil.

Se udvalget af altaner her

2 thoughts on “Altaner giver et vue til himlen, havet og naboen

  1. Pingback: Franske altaner giver solmuligheder i massevis

  2. Pingback: Læs om de mange muligheder altaner giver dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *