Så er det vist på tide, at du køber et vitrineskab til køkkenet eller stuen

Vitrineskab (foto: traevarer.dk)

Vitrineskab (foto: traevarer.dk)

Et vintrineskab. Hmm, hvad er nu det for noget. Du har da hørt ordet før, men du er måske stadig lidt i tvivl om, hvad det rent faktisk er. Jamen et vitrineskab er jo et skab, hvor der er glas i lågerne, så man rent faktisk kan se, hvad der står inde i skabet. Hvorfor skulle det nu være smart, tænker du måske. Jamen det har været moderne for mange år siden og flere gange igennem tiderne, og nu er det altså ved at komme tilbage igen. Man kan ikke altid forklare trends, og det kan man som sådan heller ikke med disse vitrineskabe.

Et vitrineskab er mere end bare et møbel

Et vitrineskab er ikke lige som et almindelig skab. For man kan som sagt se, hvad der står inde i skabet. Men hvorfor skulle folk se på mit rod, tænker du måske. Det skal de heller ikke. For det er meningen, at et vitrineskab kan fungere som en slags montre, hvor du kan stille de ting, som du er gladest for. De pæne glas skal stå på rad og række, og det skal de kongelige porcelæn også. Hvis du alligevel har brugt penge på kongelig porcelæn, så kan du også lige godt vise det frem. Hele tiden!

Et vitrineskab kommer ikke til at ruinere dig

Der findes mange forskellige vitrineskabe. Du kan købe dem helt nye i de moderne møbelhuse, hvor de er opdateret, så de passer ind i de fleste hjem. Men du kan også gå efter et gammelt og originalt vitrineskab. Måske kræver det, at du sætter det en smule i stand, men det kan jo også blive en sjov opgave, kunne det ikke?

 

Klik her for at finde et fedt vitrineskab hos traevarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *