Vinreoler til vin, der kun fortjener den bedste opbevaring

Se din vinreol som et galleri af de bedste vine (traevarer.dk)

Se din vinreol som et galleri af de bedste vine (traevarer.dk)

Og god vin til dig, der nyder et godt glas i ny og næ. Mens hvidvinen ligger godt i køleskabet og venter på at blive serveret til en let pastaret eller en gang friske skaldyr, har rødvinen det helt okay med at slumre ved stuetemperatur. Så hvorfor ikke bare have sin vin i stuen?

Det er langt fra os alle, der er så privilegerede at have en vinkælder, men derfor kan vi sagtens lege med alligevel. Med en smuk vinreol i kvalitetstræ har du slet ikke lyst til at gemme vinen væk i kælderen. Vinreolen kan stå i køkkenet, stuen eller spisestuen og fungerer som din egen lille vinudstilling. Og så er der jo heller ikke lang vej, når man skal byde sine gæster et glas.

En reol til vin fra alle dine yndlingsdruer

Måske er du allerede vinkender, eller måske begynder din passion for vin netop ved erhvervelsen af en vinreol. Ikke at reolen stiller krav til dine kundskaber, men den kan nemt komme til at styrke din interesse for de lækre druer. Måske har du et yndlingsvinland – Frankrig, Italien, Chile eller et af de mange andre steder, hvor den ædle drik bliver produceret.

Der er stor forskel på druer. Nogle er søde, andre syrlige og hver vin har sin helt egen karakteristiske smag. Der kan være noter af blomster, frugter og bær, eller vinen kan have en træagtig eller røget smag. Læs mere om druesorter. Hver sin smag, hver sin ret – og i vinreolen kan du skabe dig en samling, der komplimenterer aftensmåltidet, lige meget hvad menuen står på.

Mange får de fleste af deres vine i gave på fødselsdagen, til jubilæet eller blot som værtsgave ved en sammenkomst. Så er det da flot at kunne gemme gaverne i vinreolen, hvor samlingen forhåbentligt vil fortsætte med at vokse.

Se et stort udvalg af smukke vinreoler lige her

3 thoughts on “Vinreoler til vin, der kun fortjener den bedste opbevaring

  1. Pingback: En trappestige åbner op for plads og rum i hjemmet

  2. Pingback: En vinreol skaber rammer omkring kulinariske vineventyr

  3. Pingback: Opbevar din vinsamling i flotte vinreoler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *