Tryghed, ro og overskud på en lækker madras

Med en lækker madras ryger du direkte i drømmeland (foto ide.dk)

Med en lækker madras ryger du direkte i drømmeland (foto ide.dk)

En madras skal være som et hjerte. Levende, beskyttende og trygt. En madras er det sted, vi søger hen, når vi skal have det rart og roligt. På en madras er der altid mulighed for at slappe helt af. Det kan være, man slapper af alene eller sammen med andre. I hvert fald har man det rigtig rart og hyggeligt, når man ligger på en lækker madras.

Uden madras ingen søvn

Det med at sove på en god madras er meget essentielt for os mennesker. Hvert menneske har sin præference. Men det, der er fælles er den tryghed, som madrassen fylder os med. Det skal også være sådan, at man har det, som om man kommer hjem, når man ligger på en madras. Det er her, man skal kunne tænke sig godt om og hvile rart og roligt. Det er her, man skal kunne vågne om morgenen med et smil på læbe. Det er her, man skal glæde sig til dagen begynder igen, og livet fortsætter sin vante vej. På en madras er der altid hyggeligt, varmt og rart. Find en god madras her: www.ide.dk/sovevaerelse/madrasser

Tilbage igen på en madras

På en madras skal vi føle os som børn igen. Vi skal finde os selv og pleje vores trætte kroppe med en fantastisk nattesøvn. Vi skal finde ud af, hvordan det er at slappe helt af uden at stresse eller noget. Det er her, vi genfinder vores overskud og skaber vores motivation og energi. Det gør man som barn. For barnet ser alt med nye og lyse øjne. Barnet skaber alt, når det ser. For det erfarer for første gang, og i erfaringen af verdenen hviler også en skabelse i barnets sind.

På madrassen vågner vi om morgenen og skaber os på ny det liv, vi ønsker for os selv.

Få mere inspiration til madrasser via nedenstående links:

Madrasser til alle størrelser, rygge og dermed behov

Madrasser slanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *