Sengetæpper passer både til seng og sofahjørne

Sengetæpper passer fint ind som almindelige stuetæpper (foto cahetu.com)

Sengetæpper passer fint ind som almindelige stuetæpper (foto cahetu.com)

Du har så mange ting i dit hjem, du kan bruge på mange flere måder, end du måske umiddelbart tror. Hvis vi for eksempel tager udgangspunkt i sengetæpper: Traditionelt set er sengetæpper blevet brugt til en ting. Man har lagt dem over sin seng for at værelset så sobert, rent og ordentligt ud. Det har været en del af at rede seng, at man også lagde et sengetæppe henover sengen.

I dag er sengetæpper også gode i soveværelset. Det er flot og dejligt at dække sin seng til med noget pænt, som man kan komme hjem til senere på dagen. Eller noget, man lige kan have et smukt øjeblik med, hvis man går derhjemme og kommer forbi sit yndefulde soveværelse.

Sengetæpper er med til at skabe ro i soveværelset. Sengetæpper gør, man ikke behøver at lægge dynen helt lige, hvis man har lidt travlt.

Personlige sengetæpper i alternative positioner

Når man køber noget, man gerne vil have i sit hjem, så gør man det selvfølgelig, fordi man synes, det er pænt. Man synes, det passer til det hjem, man gerne vil have. Sådan er det også med sengetæpper. Derfor findes sengetæpper også i flere størrelser, farver og mønstre, så der er et, der falder i din smag.

Sengetæpper behøver dog ikke nødvendigvis bruges på sengen. Hvis de er meget hårde og faste, er de som regel bedst på sengen, men der findes også nogle bløde modeller. Disse er også gode til sofahjørnet, hvis man synes en dyne bliver for bombastisk og et tæppe bliver for tyndt.

Sengetæpper er en blanding mellem et tæppe og en dyne. Der er naturligvis mange forskellige modeller, men overordnet kan man sige, de er et ekstra blødt, stort, lag over sengen. På kolde nætter er det en god ide at lade sengetæppet ligge over dynen. Så holder man lettere varmen.

Se et udvalg af sengetæpper hos Cahetu
Læs meget mere om sengetæpper her:

Sengetæpper – din bolig, dit valg

Sengetæpper – disse vil jeg anbefale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *