Nybyggeri kræver en boligadvokat

Husk advokaten! (foto benee-huse.dk)

Husk advokaten! (foto benee-huse.dk)

Et nybyggeri kan gå som en leg. Det er din store drøm som bliver bygget. Alt kører på skinner, men så opstår problemerne. Det ender faktisk med, at hele nybyggeriet ender i en stor katastrofe, og du ser mere en advokat end din egen familie. Sådan føles det i hvert fald. Problemerne voksede sig store, fordi du ikke var klar over din aftale med bygherrerne, og der er faktisk en del andre som ender i samme situation. Mange tror nemlig, at det er problemløst at bygge nyt hus i forhold til at købe en gammel bolig, derfor er der mange som sparer en boligadvokat væk, men det er helt forkert.

God investering at have boligadvokat med på råd

Det bedste man kan gøre for at sikre, at nybyggeriet går som en drøm, er, at have en boligadvokat med på råd fra start. Det duer ikke, at det er bygherrernes advokat som står for kontrakten, og lad dig ikke snyde af, at det er en standardkontrakt. Det giver ingen garanti. Det er bedre at få din egen advokat til at gå igennem papirerne og få påpeget fejl og mangler. Så kan du bedre være forberedt på, hvordan du står, hvis der opstår problemer.

Du synes måske, at det er mange penge, hvis der nu ikke opstår problemer, men det er netop ordet hvis som er forkert i den sætning, for det kan gå galt, og så handler det ikke om få timer, men så kræver det en masse advokattimer at få styr på problemerne, derfor er det godt at investere i dette fra start og tage problemerne i opløbet.

Læs flere gode råd om nybyggeri her.

1 thought on “Nybyggeri kræver en boligadvokat

  1. Pingback: Nybyggeri: om at være med til at skabe drømmehuset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *