Normann CPH sætter nye standarder

Indret dit hjem med rigtigt nordisk design (foto cahetu.com)

Indret dit hjem med rigtigt nordisk design (foto cahetu.com)

Den nordiske bølge skylder ud over hele verden i disse år. Dansk design har altid været verdenskendt, men alligevel er det i disse år lykkedes at sætte ekstra skub på udviklingen. Blandt andet fordi dansk madlavning og arkitektur også blomstre.

Normann Copenhagen er et forholdsvis nyt designbrand, der er grundlagt i 2005. Brandet er alligevel på rekordtid blevet en integreret del af danske møbelhuse og hjem. Det er der flere grunde til.

Normann Copenhagen har på smuk vis formået at kombinere funktionalitet og design. Brandet er en del af den videreudvikling, dansk design har gennemgået de seneste år. Dansk design har altid været tidløst og enkelt, men hvor stilen fra 1900-tallet var skarp, kold og hård, som for eksempel Kjærholm og Arne Jacobsen er berømte for, så er stilen i disse år blødere og varmere.

Normann CPH til alle hjem

Materialerne er organiske, enkle, farvede og en fryd for øjet. Lyst træ bliver elegant kombineret med pangfarver, keramik, plast og stål. Det er urban living.

Normanm Copenhagen formår både at sætte moden men også følge den, når de designer nye vare. Deres møbler er et fint eksempel på dette, hvor stigereoler, skostativer og stole er perfekte eksempler på funktionalitet og elegance, der er kombineret.

Normann Copenhagen er oftest den perfekte gaveide, fordi virksomheden leverer brugsglæde og brugskunst til en rimlig pris. Køb et lækkert designet fly til børneværelset, et hvidt salatbestik, salt og pepper parret eller mormors kaffekobber, og din gave vil skabe glæde igen og igen og igen. Der er en varer til alle hjem.

Køb Normann CPH her: http://www.cahetu.com/maerket/normann-copenhagen.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *