Nomess giver dig en indrettende hånd i hjemmet

Nomess er specialister i de nemme løsninger (foto cahetu.com)

Nomess er specialister i de nemme løsninger (foto cahetu.com)

Du holder af dit hjem, og du går op i din indretning. Nomess er leverandører af produkter, der får dit hjem til at se nydeligt, pænt og ordentligt ud. Dit hjem er først hyggeligt og rart, når der er styr på tingene. Når du ikke står og roder kasser eller skuffer igennem for at finde dine ting. Men samtidig er det heller ikke spor hyggeligt at have det hele frit stående fremme, fordi du frygter at miste tingene, hvis du opbevarer dem et særligt sted.

Gennemsigtige og massive opbevaringsbokse

Nomess producerer varer som for eksempel opbevaringsbokse. Der produceres opbevaringsbokse i gennemsigtig plastic. De gennemsigtige plasticbokse er velegnede til især opbevaring af små men ofte brugte ting som for eksempel make up eller plejeprodukter. Med de gennemsigtige opbevaringsbokse fra Nomess får du kompromisløst styr på dine ting uden at skulle tage dig af anvendeligheden.

For ofte kan der ske det, at man glemmer eller ”mister” ting, når man opbevarer dem i bokse.
De gennemsigtige bokse modsvarer dette og sørger for, at du ikke mister, men stadig kommer til at bruge de ting du har brug for.

Men hos Nomess findes der også mere klassisk ting som for eksempel trækasser til opbevaring.

De fås desuden i mange forskellige typer træ. Fra lyse træsorter til mørke og mere dybe farver.

Spiseborde, tøjstativer og meget andet

Men du kan også find andet en kasser til opbevaring fra Nomess. Der forhandles smukke og simple tøjstativer, du kan hænge dit tøj på bøjler på. Hvis du står og mangler et sted at spise bord, kan et flot spisebord i lyst træ være en mulighed?

Nomess er leverandør af kvalitet og produkter af lang levetid. Produkterne er lavet i den smukke og simple skandinaviske stil med fokus på materialer og harmoni.

Se nærmere på Nomess her: http://www.cahetu.com/maerket/nomess.html

1 thought on “Nomess giver dig en indrettende hånd i hjemmet

  1. Pingback: Ferm living lysestage giver lys og varme til dit hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *