Madrasser til alle størrelser, rygge og dermed behov

Der findes madrasser der tager højde for alt (foto sengespecialisten.dk)

Der findes madrasser der tager højde for alt (foto sengespecialisten.dk)

Uanset om det er dit barn, din mand, din kone, din mormor eller dig selv, du skal ud at investere i en ny madras til, så er det vigtigt, du finder den, der passer til vedkommende.

Med den rigtige madras er du et stort skridt nærmere en bedre søvn, og dermed også et stort skridt nærmere en hverdag med mere energi og friske lemmer til at have fart på.

Når du skal investere i en den rigtige madras ud af vældet af madrasser, er det selvfølgelig en rigtig god ide at vide, hvad dine behov er. Nogle har nemlig brug for en blød madras, andres rygge skal ligge på hårdere lag. Nogle har særlige behov til deres nakker, andre skal bare have en simpel madras.

Hvis du har særlige behov til din nakke, kan du få en madras, der har zoner omkring nakken, der er anderledes end den resterende madras. Det er altså ikke underordnet, hvilken madras du investerer i.

Luksusmadrassen

Det første skridt på vej mod luksus, er madrassen der er forskellig fra nakke til ryg. Men der findes også madrasser, der sammen med selve sengen udgør en endnu større fleksibilitet: elevationsmadrassen til din elevationsseng.

Med en elevationsseng kan du gøre soveværelset til det ypperste hyggested i hjemmet. Med en sådan seng kan du nemt regulere, om du vil sidde eller ligge. Det kræver blot et klik på fjernbetjeningen. På den måde slipper du for at kæmpe med puder, der glider for langt ned ti lænden, puder der er for hårde og puder, der bare ikke passer. Med en madras, der kan justeres, som det passer dig, har du hurtigt det optimale sted at lægge dig og læne dig, når du trænger til det.

Der findes et stort udvalg af madrasser, det handler blot om at finde ud af, hvilken du har brug for.

Se udvalget af madrasser hos sengespecialisten.dk/madrasser

Madrasser slanker – læs mere

1 thought on “Madrasser til alle størrelser, rygge og dermed behov

  1. Pingback: Tryghed, ro og overskud på en lækker madras

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *