Madrasser kan ændre hverdagen nat efter nat

En god madras kan gøre hele forskellen (foto sengespecialisten.dk)

En god madras kan gøre hele forskellen (foto sengespecialisten.dk)

Søvn er noget af det vigtigste for os mennesker og kan være alt afgørende for os alle. Mangel på netop søvnen kan have mange konsekvenser for os. Det kan blandt andet lede til dårligt humør, mangel på koncentration, dårlig hukommelse og hvis mangel på søvn står på over længere tid kan det ende med at gå ud over ens immunforsvar. Og dermed kan søvnen altså påvirke hele hverdagen.

Derfor er det vigtigt at have et godt sted at sove, så det i hvert fald ikke er en dårlig seng der er grunden til, at man ikke får den tilstrækkelige søvn. Der findes rigtig mange forskellige slags madrasser, så det kan være en udfordring at finde den der passer bedst muligt til en.

Man sover bedre på støttende madrasser

Der er mange forskellige faktorer man skal tage hensyn til når man skal vælge madras, men den vigtigste af alle disse faktorer er hårdheden af madrassen. Det er nemlig netop denne der bestemmer hvor meget støtte man får natten igennem. Hvis man ikke får den rigtige støtte som ens krop har brug for, kan det lede til ubehag og i sidste ende smerter, fordi man simpelthen ikke har lagt godt nok i løbet af natten. Det der betyder mest i forhold til hvilken hårdhed der er passende til dig er din vægt, men din højde er også meget vigtig i forhold til dette.

Der er også meget forskel på ”ventilationen” i madrassen. Man sveder meget natten igennem, så det at der er plads til frisk luft inde i sengen kan også betyde meget for din søvn. Det kan også være det er en elevationsseng der er passende til dig og din krop, så det er bare med at finde den type seng der passer til netop dig. Hvilken seng har du i tankerne?

 

Se et udvalg af madrasser her

 

Find mere inspiration til madrasser her:

Topmadrasser: Gå vinteren i møde med en god madras

Madrasser til alle størrelser, rygge og dermed behov

2 thoughts on “Madrasser kan ændre hverdagen nat efter nat

  1. Pingback: Madrasser er som manuskripter på drømmende film

  2. Pingback: Puden gør tricket: vågn op veludhvilet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *