Madrasser er som manuskripter på drømmende film

Du kan altid sove bedre (foto Dunlopillo.dk)

Du kan altid sove bedre (foto Dunlopillo.dk)

Meget ofte er vi skyld i en forglemmelse. Hvilken en? At vi ikke altid overholder de strengeste lovsætninger, som vi pålægger andre? Nej. At vi til tider gør os fortrolige med de vigtigste tanker uden at realisere dem? Nej. Heller ikke det. Der findes vigtigere forglemmelser for det aktive menneske. Det er netop opmærksomheden imod drømmene, den virkelige verdens drømmende energi, der manifesterer sig i det dunkle, aldrig knivskarpe mørke. På madrasser spenderer vi utroligt meget tid på at sove. Det er en søvn, der af mange blot forglemmes. Her er vi passive, her er vi ude af stand til at virkelig at reagere. Her tænker tankerne os, og her lader vi kroppen slå om i dvale. Men det er ikke desto mindre en psykosomatisk situation af særligt vigtig karakter. Søvnen lærer os noget om livets særlige karakter. At vi ikke altid er i stand til at kunne navigere efter vores egne præmisser. At det uforventelige om noget må ske, og at det spontane er en følelse af blide bølgeskvulp i rytmisk taktfaste slag.

Rytmisk vuggen

De rytmiske bølgeskvulp manifesterer sig på madrasser rundt omkring i verdenen. Og det er ikke de rytmiske bevægelser fra elskede, der i alt for vågne tilstande omfavner hinanden natten lang. Derimod er Det nattens og søvnens kys, der blidt fortæller os om alt det, vi endnu ikke har tænkt en tanke om. På den måde opstår der altid nye modsætninger, nye erfaringer i nattens regi. Uden velegnede madrasser som vægtapet er det i og for sig fuldstændig ligemeget. Det handler om at have komforten i orden for at kunne føle sig egnet til at kunne sove.

Manuskriptet

Madrasser er altså indgangsbilletter og som manuskripter til endnu utalte dialoger og monologer, vi fortæller os selv, når vi i søvne lader os vugge blidt. Uden madrasser flyder vi på det rene ingenting, og drømmene sprænges ligeså let som sæbebobler i blæsevejr.

Se et udvalg af madrasser her

 

Læs flere af vores indlæg om gode madrasser her:

Madrasser kan ændre hverdagen nat efter nat

Madrasser til alle størrelser, rygge og dermed behov

Madrasser slanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *