Lad Mette Ditmer indrettet dit hjem

Farverigt og hyggeligt (foto pudeland.dk)

Farverigt og hyggeligt (foto pudeland.dk)

Hvorfor får du ikke Mette Ditmer til at indrette dit hjem? Det er selvfølgelig en spøg – for Mette Ditmer er et brugskunstmærke. Men du kan fylde dit hjem med smukke ting fra Mette Ditmer, og så er det, som om dit hjem er blevet indrettet af en god indretningsarkitekt. Det er bare meget, meget billigere. Mette Ditmers produkter er nemlig ikke helt ude i hampen, hvad prisen angår. Det er dejligt, når alle kan være med. Nogle mærker er simpelthen for dyre og for eksklusive. Det er bedre, når ingen bliver udelukket.

Køb forskellige produkter fra Mette Ditmer til dit hjem

Der er mange forskellige ting, du kan pynte dit hjem med fra Mette Ditmer. Hvad står du lige og mangler? Så har Mette Ditmer sikkert noget, du kan bruge. Du kan købe ting til dit badeværelse: Hvad med en ny toiletbørste? En sæbeholder? Eller måske nye, flotte håndklæder? Mærket laver også ting til dit køkken: Du kan købe en opvaskebørste, viskestykker eller måske en bakke. Til stuen kan du købe smukke puder til sofaen. Du kan altså nærmest få et helt Mette Ditmer-hjem. Det kan kun ende med at blive smukt.

Hvad kan du mere få ud af Mette Ditmer?

Faktisk kan du også købe en masse smukt sengetøj fra Mette Ditmer. Dermed får du et flot udtryk i din indretning i soveværelset. Sengetøjet er i rigtig god kvalitet, så det er virkelig behageligt at sove i og med. Du kan også få et eksklusivt udvalg af ting til børneværelset fra Mette Ditmer. Det er blandt andet også puder med sjove tegninger på, der vil gøre ethvert barn glad i låget. Sidst, men ikke mindst, skal de smukke måtter fra mærket nævnes. De kan bruges som dørmåtter, men også under borde i stuen for eksempel.

Klik her for at finde flotte ting fra Mette Ditmer

Du kan også læse om andet sengetøj her:

Hay sengetøj – få et sødt børneværelse

Intet så godt som nyt sengetøj

1 thought on “Lad Mette Ditmer indrettet dit hjem

  1. Pingback: Forkæl dig selv med en god pude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *