Et funkishus kommer til at blive dit drømmehus

Funkishuse er lavet til netop at være drømmehuse (foto benee-huse.dk)

Funkishuse er lavet til netop at være drømmehuse (foto benee-huse.dk)

Du ved det måske ikke endnu. Men du finder snart ud af det. Et funkishus er at absolut foretrække, hvis du skal ud at investere i et nyt hus. Her får du gennemtænkt arkitektur. Det vil sige, du får store rum, velovervejede rumplaceringer, udnyttelse af hvert et hjørne og materialer, der holder i flere generationer.

Funkishuse er typisk firkantede i deres design. De kan være i et eller flere plan, men er uanset hvad kendetegnet ved, at de lægger op til, at man bruger alle husets arealer – også dem ovenpå taget. Funkishuse er ideelle til tagterrasser, altaner og flade arealer foran, bagved og ved siden af huset, som man kan udnytte som basketballbane, en terrasse i forlængelse af køkkenet, eller hvad end du har mest brug for.

Funkishuse udnytter pladsen i og omkring sig, men det betyder ikke, at et funkishus er gået på kompromis med design og udseende. I et funkishus er design tænkt ind i udnyttelsen af arealerne. Det er netop sådan, pladsen kan blive udnyttet bedst.

Alternative løsninger

Når man siger, et funkishus er gennemtænkt designet, vil det blandt andet sige, at der er taget højde for, hvordan grunden vender. Terrasserne placeres, så man altid kan fange en solstråle. Indendørs bygges trapper med rum underneden, så man udnytter pladsen, der er at finde her. Der kan for eksempel laves en lille hyggekrog.

Designet er ikke mindst med, når selve fundamentet og væggene skal støbes til funkishuset. Her bruges der ingen organiske materialer. Det vil sige, at huset er modstandsdygtigt mod naturens gang. Naturen får ikke lov til at nedbryde det, at gøre sit indtag på det. Med et funkishus får du et hjem, der kan holde til flere generationer, udnyttelse af kælderen og ikke mindst ophold på den allerøverste etage – taget.

Se mere om et funkishus

Få mere information om funkishuse:

Funkishuse ses mange steder i Danmark

Funkishuse er til dig, som er anlagt lidt praktisk

Et funkishus er en lys ramme om jeres hverdagsliv

1 thought on “Et funkishus kommer til at blive dit drømmehus

  1. Pingback: At Bygge hus er som at skabe et nyt eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *