En Dunlopillo madras bærer dig gennem natten med komfort

Den rette madras er det vigtigste for din søvn (foto dunlopillo.dk)

Den rette madras er det vigtigste for din søvn (foto dunlopillo.dk)

God søvn er efterhånden blevet en videnskab, og du kan også gøre meget for at forbedre din nattesøvn. Hvis du vågner flere gange i løbet af natten, sover du ikke godt. Afbrydelser i søvnen skal helst undgås, og det kan du gøre ved at investere i en ordentlig madras. De fleste afbrydelser sker nemlig, når du skal vende og dreje dig, og når du ikke kan gøre det med lethed, vågner du.

Dunlopillo har udviklet en madrasteknologi, der gør underværker for din søvn. Materialet former sig efter kroppen, når man lægger sig, og når madrassen følger dine bevægelser på den måde bliver det en smal sag at vende sig i søvne. Madrassen arbejder så at sige med din krop, og du vil nærmest føle dig vægtløs i sengen.

Det er ren sengekomfort, og det er vigtigt for dig, hvis du skal nå op på de 7-8 timers nattesøvn, der skal til for at give velvære og overskud. En investering i god søvn vil altid være en god forretning.

Åndbarheden i Dunlopillo madrassen modvirker for meget fugt

Vi afgiver en stor mængde vand til vores madras i løbet af natten. Menneskekroppen består af en stor del vand, og når man for eksempel sveder, er det madrassen, der tager imod. Et fugtigt miljø i sengen, er en rigtig dårlig idé, fordi det fremmer væksten af husstøvmider. Det kan føre til svær allergi, så det handler om at nedbringe niveauet af fugt. Det kan man gøre med en Dunlopillo madras. Læs også mere om en Dunlopillo madras her

Madrassen fra Dunlopillo har en åben struktur. Den består af luftige celler, og dermed kan madrassen så at sige ånde. Og det er netop den åbne cellestruktur, der nedsænker fugtniveauet. Desuden er madrassen temperaturregulerende, så du hverken ligger for koldt eller for varmt, og det er lige meget om du sover gennem en hed sommernat eller en iskold vinternat. Året rundt har du et tempereret underlag, og det giver en god søvn.

Vil du have mere information om madrasser, så kan disse artikler klart anbefales:

Stil krav til din madras

Vælg en madras, der passer til din krop

Køb den perfekte topmadras

 

1 thought on “En Dunlopillo madras bærer dig gennem natten med komfort

  1. Pingback: En topmadras giver en boksmadras liv og sjæl til natten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *