En Dunlopillo elevationsseng gør hver nat god

En Dunlopillo elevationsseng er der intet der kan måle sig med (foto dunlopillo.dk)

En Dunlopillo elevationsseng er der intet der kan måle sig med (foto dunlopillo.dk)

Det er rigtig vigtigt, at din seng giver dig al den støtte til din krop, som du har brug for. Hvordan du ligger i din seng har nemlig meget stor betydning for din nattesøvn, og der hersker vist ingen tvivl om, at nattesøvnen er vigtig. At sove for lidt kan ligefrem være skadeligt for ens helbred, og søvn er på den måde lig med livskvalitet og overskud.

En ting er tabte timer søvn, en anden er de fysiske skavanker en dårlig seng kan give dig. Hvis man først har fået spændinger eller myoser i ryg, nakke eller et tredje sted, kan det være rigtig svært at løsne op igen. Dunlopillo, der er en af de førende sengeproducenter her i landet, er luksus til din hverdag, for her finder du altså en seng, der både er komfortabel, men som også passer stilistisk ind langt de fleste steder med sit neutrale, men samtidig meget klassiske look.

Den madras, du vælger til din Dunlopillo elevationsseng, skal passe til dig

En fin, lille huskeregel er, at du skal have en hårdere madras, jo tungere du er. Det skulle eftersigende give den bedste komfort, men kroppe er jo forskellige. Det klogeste, du kan gøre, er at prøve madrassen. Det er der mulighed for i mange butikker, der sælger madrasser, og nogle steder kan du endda låne madrassen med hjem til en testperiode. Det siger også en del om, hvor vigtig madrassen er.

Hos Dunlopillo er sengene inddelt i forskellige, så der er noget for enhver krop. Sengemodellerne spænder også over forskellige budgetter, så du ikke behøver at lade dig ruinere, bare fordi du gerne vil sove godt om natten. Alle modellerne fås med madrasser, der kan ligge på alle niveauer af hårdhedsspektret

Find en Dunlopillo elevationsseng her

Er du mere interesseret i en Dunlopillo madras – se her

2 thoughts on “En Dunlopillo elevationsseng gør hver nat god

  1. Pingback: Leg og fornuft med halvhøj seng

  2. Pingback: Køb en ny seng, og optimer din søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *