Dunlopillo madras – en god søvn, hver nat!

Drop den billige måtte for en Dunlopillo madras (foto sengespecialisen.dk)

Drop den billige måtte for en Dunlopillo madras (foto sengespecialisen.dk)

Sover du dårligt for tiden? Der er trængt og madrassen er helt hul i midten? Det er ikke særlig rart, du er begyndt at få ondt i ryggen, i nakken, og så står du faktisk op med fuglenes morgensang. Også selvom du har fri og gerne ville sove længe. Så er det måske på tide at skifte din gamle madras ud med en Dunlopillo. Med en Dunlopillo madras får du det, du går og mangler.

Dunlopillo madrasser kommer i mange afarter. Derfor er der også en, der passer til dig. De findes på hele skalaen fra blød til hård – alt efter hvad din ryg kræver, kan du vælge den, der passer til dig. Derudover er alle madrasser også vendbare hvilket betyder, du kan udjævne madrassens hulrum, når tiden er inde til det. En Dunlopillo Madras er en langtidsholdbar investering.

Dunlopillo madrasser avancerer sig også indenfor din krops åndbarhed. Kroppen afgiver flere liter væske henover ugen, derfor er det vigtigt, at det ikke optages som et tungt lag i madrassen – endnu en løsning, der sikrer den gode investering.

Vælg en topmadras, der sætter prikken over i’et

Ved at investere i en Dunlopillo madras har du allerede taget et stort skridt mod god nattesøvn. Ved at vælge den rigtige topmadras sikrer du gevinsten.

Topmadrasser kommer i forskellig tykkelse, med forskellig polstring og dermed med forskellige blød-/hårdhed. Den er altså den perfekte topping, der bruges som den ekstra afstivning eller bløde omsvøbning, du har brug for, når du skal have din søvn.

Dunlopillo topmadrasser er lavet til at holde længde. Langs kanten er der indsat møbelstof, der sikrer at slidstyrken er den bedst mulige. I sidste ende har du en hel seng, der kan sikre, du kommer godt i seng og godt ud af den de næste mange, mange år.

Klik her og se udvalget af Dunlopillo madrasser

1 thought on “Dunlopillo madras – en god søvn, hver nat!

  1. Pingback: En Dunlopillo elevationsseng gør hver nat god

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *