Duftpinde – Skab minder, der dufter, lige som du ønsker

Marker en helt særlig aften med duftpinde (foto cahetu.com)

Marker en helt særlig aften med duftpinde (foto cahetu.com)

Man husker ved hjælp af sanserne. En bestemt melodi kan vække bestemte følelser. Intense smagsoplevelser kan bringe dig fra en dansk restaurant til Italien eller Mexico. Dufte kan ligeledes skabe en helt særlig stemning – og du kan ved brug af duftpinde omdanne hvilket som helst rum til en velduftende oase.

Mulighederne er mange: Du kan skabe en afstressende atmosfære af velvære for dig selv, eller en du godt kan lide, med en massage, eftertænksomt, rart musik og en duft af en afslappende aroma. Du kan forkæle dig selv med en frisk duft på dit badeværelse. Eller du kan give dine kære en god og måske lidt alternativ duftoplevelse ved at tage duftpinde med på festivallen eller campingturen.

Overvej eller udskift din duftpind

Det gode ved duftpinde er, at de kun virker lige så længe, de får lov til at stå og dufte i din vinduskarm eller på dit bord. Derfor behøver din stue, eller hvilket som helst andet rum, du kunne tiltænke en lækker duft, ikke at blive forvandlet til en permanent rosenbusk. Det kan måske blive lidt for meget af det gode.

Desuden kan du udskifte duften i eksempelvis din stue lige så tosset, du vil, og du kan enten bruge duftpinde for at skabe en dejlig duft eller til at kamuflere knap så velduftende steder. Desuden er duftpindene ofte meget dekorative og kan pynte i dit hjem.

Du kan også give god duft som en gave. Ofte kan duftpindene købes i flotte gaveæsker, og et par duftende pinde kunne derfor være en lidt utraditionel fødselsdags- eller værtindegave.

Det skal siges, at duftene fra mange duftpinde kan virke meget gennemtrængende på nogen. Sørg derfor for at vælge en duft, du godt kan lide og en duft, der ikke irriterer din lugtesans, fordi duften af bambus er for eksotisk for dig.

Se et udvalg af duftpinde her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *