Dobbeltdyne – så er der plads til to under en dyne

I sover begge bedre med en stor varm dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

I sover begge bedre med en stor varm dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

Hvis du også synes, det er trist at vågne for sig selv i den ene side af sengen, mens din bedre halvdel ligger i den anden, så skulle du overveje en dobbeltdyne. Så kan I komme hinanden lidt nærmere hele natten.

Der er forskellige størrelser på dobbeltdyner. Nogle har for eksempel lidt længere benlængde. Det er en god ide på forhånd at overveje, hvad de egentlige behov er. Har I brug ekstra længde til at dække fødderne? Eller er en normallængde på to meter nok? En dobbeltdyne kan aldrig blive for stor, men nogle gange er det godt nok at have en undskyldning for at ligge lidt tættere.

Kvalitet og tyngde

Ligesom alle andre dyner kommer dobbeltdyner også i forskellige afarter. Nogle er lavet i dun, andre i fibre og så er der også dobbeltdyner til årets forskellige sæsoner.

Hvis du mangler en sommerdobbeltdyne, skal du gå efter en tynd og let en af slagsen. Disse gør det dejligt at putte selvom vejret holder en varm. Hvis det omvendt er koldt udenfor, kommer en vinterdobbeltdyne til sin ret. Vinterdobbeltdyner er tykkere foret og altså designet til at holde varmen inde, også selvom I har hinanden til at varme jer.

Dobbeltdyner har også den gevinst i sig selv, at hvis man sover alene, er der ekstra meget blødt at putte sig i. Med et blødt og dejlig sæt sengetøj er en god lur vist uundgåelig.

I sidste ende handler det om, at finde ud af hvilke behov du har. Der er dobbeltdyner, der passer til enhvers behov – om det er længden eller kvaliteten, du går efter, så er der mange gode løsninger. Helt sikkert også en til dig.

Find din dobbeltdyne her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *