Design Letters, der får din væg til at leve

Pryd huset med typografi (foto cahetu.com)

Pryd huset med typografi (foto cahetu.com)

Ord er in, og du kan få ordene ind i dit hjem med Design Letters. Hæng et enkelt bogstav på væggen eller sammensæt flere til ord, du selv vælger. Det giver dit hjem et personligt præg, og så er bogstaverne meget dekorative med den høje og slanke typografi.

Styrk din personlige stil med bogstaverne, der kan fortælle rigtig meget om, hvem du er. Du kan sammensætte bogstaverne til et af dine yndlingscitater og hænge dem over sengen eller kaminhylden. Og hvis du har en rigtig stor væg, der ikke har fundet nogen anvendelse endnu, kan du jo fylde den med hele alfabetet. Det er kun dig, der sætter grænserne for indretningen af dit hjem.

Find Design Letters ved cahetu

Nu kan Design Letters også fås på porcelænet, så du kan fylde køkkenskabene med bogstaver. Tallerkener, kopper, vaser og forskellige krukker til opbevaring der ligner, at en eller anden har drysset alfabetet ud over dem. Den minimalistiske og meget klassiske stil er et hit, og der er en helt særlig æstetik over porcelænet fra Design Letters med de dekorative bogstaver.

Design Letters til børneværelset, der også godt må udstråle stil

Børn elsker bogstaver. Når man er ved at lære at læse, åbner der sig en helt ny verden for en, og børnene går og gentager bogstaver og bogstavlyde. Barnet vil være lykkelig for et flot navneskilt med sammensatte Design Letters på sin dør, så man kan se, at her bor han eller hun.

Bogstaverne til børneværelset behøver ikke være spraglede eller overtegnede med motiver. Design Letters laver bogstaver, der er ensfarvede, men de fås i mange farver, så dit barn kan få bogstaver i sin yndlingsfarve. De stilige bogstaver fra Design Letters har et mere modent udtryk, og de vil pynte på børneværelset.

Yderligere information om design letters

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *