Arkitekttegnet hus – så får du den optimale frihed

100% dit hus (foto ltm.dk)

100% dit hus (foto ltm.dk)

Vil du gerne være med til at bestemme præcis, hvordan dit nye hus skal se ud? Har du en lang liste med ønsker om, hvordan dit hjem indrettes mest praktisk og på den bedste måde? Så er et arkitekttegnet hus helt sikkert den rette løsning for dig. Med arkitekttegnede huse arbejde du ofte ud fra en grundmodel – et vinkelhus, længehus, forskudt længehus eller et 1 ½ plans hus. På den måde har du noget at gå ud fra. Når først grundmodellen er valgt, er det derefter dine ideer i samarbejde med arkitektens, der skal realiseres.

Arkitekttegnet hus med små detaljer

Hvis du er en af dem, der går meget op i detaljen, har du helt sikkert allerede nu en række ideer til, hvordan sådan et arkitekttegnet hus skal se ud. Og hvilke små detaljer, som huset skal have, så det bliver helt personligt og mest muligt praktisk for lige netop jeres familie.

Det kan være, at I vil have det rigtigt godt med at have et stort køkkenalrum med plads til både køkken, spisebord og måske en hyggelig krog i hjørnet, som kan være et lille legested for de mindste i familien. Det kan også være, at du allerede nu ved, at I gerne vil have en hyggelig indbygget pejs i stuen, som kan skabe en rigtig hjemlig stemning en kold vinteraften, hvor hele familien kan sidde foran pejsen og drikke te og spise konfekt. Måske ønsker I at have hel masse små overdækkede terrasser rundt om huset til lyse sommeraftener eller noget helt andet.

Der er masser af mulighed for at få netop dine ønsker opfyldt, hvis du vælger et arkitekttegnet hus. Det er bare at komme i gang med at skrive dine ideer ned.

Se arkitekttegnede huse hos: www.ltm.dk

Er du mere interesseret i et funkishus så se her

1 thought on “Arkitekttegnet hus – så får du den optimale frihed

  1. Pingback: Arkitekttegnede huse skaber mulighed for din personlige smag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *